Self-testing.gov.gr υπεύθυνη δήλωση Online - Sto Self Testing Gov Gr H Dhlwsh Twn 8etikwn Test Eidhseis

α στο λιανεμπόριο β στις μεταφορές γ στην εστίαση δ στις. Ειδικότερα το τρίτο self test θα πρέπει να γίνει μία εβδομάδα μετά την διενέργεια του προηγούμενου και μέσα στο διάστημα από 23 ιουνίου μέχρι 30 ιουνίου.


Self Test Ekleise 3afnika H Platforma Ti Prepei Na Kanete Th Deytera Alfavita

Εκδώστε την υπεύθυνη δήλωση που χρειάζεστε ηλεκτρονικά.

Self-testing.gov.gr υπεύθυνη δήλωση online. Υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση. Μπορείτε να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος ή την σχολική κάρτα. Εκδώστε την εξουσιοδότηση που χρειάζεστε ηλεκτρονικά.

Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19. Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο. Πως κάνω ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση.

Για τους εκπαιδευτικούς θα εκδίδεται η δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας httpsself-testinggovgr με την οποία θα μπορεί να μεταβεί σε δημόσια δομή για τη διενέργεια δωρεάν. Αν το αποτέλεσμα του self test είναι θετικό μετά τη δήλωση του αποτελέσματος εκδίδεται από τη πλατφόρμα σχετική δήλωση την οποία ο εργαζόμενος εκτυπώνει ή φέρει σε ηλεκτρονική. -μπαίνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testinggovgr-επιλέγουν Δήλωση Αποτελέσματος self test για εργαζόμενο και-μεταφέρονται αυτόματα στη διεύθυνση supportemployeesservicesgovgr.

Στο govgr μπορείτε να βρείτε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων φορέων οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών του Δημοσίου. στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testinggovgr. Δήλωση και οδηγίες για τη σχολική κάρτα μαθητή - Έθνος.

με τoυς προσωπικούς σας. Στη λίστα παρακάτω μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες που αφορούν την επιλεγμένη κατηγορία. Μπαίνετε στην πλατφόρμα self-testinggovgr και επιλέγετε Δήλωση Αποτελέσματος self-test για εργαζόμενo όπου μεταφέρεστε αυτόματα στη διεύθυνση supportemployeesservicesgovgr.

Μπορείτε να μπείτε στην υπηρεσία με 2 τρόπους. 2021-08-04 0528 Self test εργαζομένων ιδιωτικού τομέα ΕΝΦΙΑ 2021 voucher 200- Επίδομα 534 ευρώ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE 2021-04-14 0700 Self-testinggovgr. Εάν είστε εκπαιδευτικός δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου ανήκετε σε ΑΕΙ ή ανήκετε σε κάποια άλλη.

Σε αυτή την περίπτωση τα ανωτέρω πρόσωπα μεταβαίνουν εντός είκοσι τεσσάρων 24 ωρών σε δημόσια δομή όπως αυτές είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα self-testinggovgr για δωρεάν επαναληπτικό έλεγχο. 3 Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης εργαζομένων καταγραφής αποτελέσματος COVID-19 SelfRapidPCR στην πλατφόρμα Δήλωσης Αποτελεσμάτων COVID-19 Tests στο ΠΣ.

Μπορείτε να μπείτε στην υπηρεσία με 2 τρόπους. Οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία μετά από απουσία αρκετών μηνών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ωστόσο το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε νέες οδηγίες για το πώς θα συνεχίσουν οι λειτουργίες των σχολείων με ασφάλεια.


Self Test Pws Ginetai To Test Pws To Dhlwnoyme Sthn Platforma Self Testing Gov Gr


Dhlwsh Aytodiagnwstikwn Test Covid 19 Self Tes Gov Gr


Https Self Testing Gov Gr Faq Sxoleia Pdf


Https Self Testing Gov Gr Covid19 Self Test Print Pdf


Pws 8a Dhlwnete To Apotelesma Toy Self Test Sthn Platforma H Diadikasia Ta Nea


Apo Thn Tetarth Sta Farmakeia Ta Self Test Ta Nea


Self Test Ti Problepei H Koinh Ypoyrgikh Apofash Gia Ta Self Tests Ston Idiwtiko Tomea Oloi Oi Kad


Dhlwsh Aytodiagnwstikwn Test Covid 19


Https Self Testing Gov Gr Faq Self Testing Pdf


Me Ypey8ynh Dhlwsh 8a E3asfalizetai H Ypoxrewtikothta Twn Self Test


Self Testing Gov Gr Dhlwsh Kai Odhgies Gia Th Sxolikh Karta Ma8hth E8nos


Self Testing Gov Gr H Dhlwsh Kai H Sxolikh Karta Ma8hth Sthn Platforma E8nos


Self Test Pws Ginetai H Dhlwsh Sthn Platforma Self Testing Gov H Ka8hmerinh


Self Testing Gov Gr Dhlwsh Kai Odhgies Gia Ma8htes Nhpiagwgeioy E8nos


Sto Self Testing Gov Gr H Dhlwsh Twn 8etikwn Test Eidhseis


2


Self Testing Gov Gr H Dhlwsh Kai H Sxolikh Karta Ma8hth Sthn Platforma E8nos


Https Self Testing Gov Gr Covid19 School Card Print Pdf


Self Testing Gov Gr Dhlwsh Sthn Platforma Odhgies Gia Sxolikh Karta Ma8hth E8nos

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here